Ето по какъв начин абитуриентите от Варна отпразнуваха завършването си (ВИДЕО)

182

След като стана ясно, че към момента балове няма да има, зрелостниците излязоха да отпразнуват по техен си начин завършването на обучението си на Крайбрежната алея в Морската столица, забеляза медия „Нова Вест“

Мнението на коментиращите е в двете крайности. Докато едни строго осъждат и критикуват зрелостниците, то други сърдечно ги подкрепят, връщайки се в спомените си от своите абитуриентски трепети. Дали това е най-правилният вариант на празнуване, оставяме да прецените вие.

Въпреки противоречивите мнения, едно е сигурно, че тази „пандемична“ година ще остане за тях като спомен за пропуснатите емоции и вълнения около така наречения червен килим на баловете, а и не на последно място отнетата възможност да отпразнуват прехода си от свободното детство, към малко по-отговорния и сериозен етап от живота им.

Варненските абитуриенти намериха начин да отпразнуват завършването си (ВИДЕО)

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама