Отварят и фитнес залите

86

Отварят и фитнес залите по нареждане на премиера

Очаква се днес да излезе и официално заповедта на здравното министерство, съобщиха за gong.bg от спортното министерство. Любителите на фитнеса и другите тренировки на закрито ще могат да се завърнат в залите още от понеделник.

По-рано спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Българската асоциация за здраве и фитнес, за да обсъдят отварянето на залите. На срещата в Министерството на младежта и спорта се уточняваха детайлите и правилата, които ще спазват фитнес салоните с оглед на безопасността на посетителите и спазването на противоепидемичните мерки.

В последните дни спортното министерство постепенно разреши подновяването на много спортни дейности, включително всякакъв аматьорски спорт на открито, както и започването на групови тренировки от страна на професионалните футболни отбори. Първенството ще стартира отново на 5 юни.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама