Певицата Райна скърби: Загубих своето детенце!

12135

Фолк певицата Райна е неутешима след поредната си лична драма. Македонският славей загуби най-обичното си създание и потъна в траур

На 9 май е починало кутрето на Райна – пинчерът Карпуз. „Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала… Дракон, а сега и теб, Карпузче… После се успокоявам като си казвам “Бяхте твърде съвършени за този свят“… За кратко се успокоявам, но очичките ти, така отворени, сякаш още ми говорят… Аз още плачех за смъртта на Дракон, а сега и ти, Карпузче мое. Толкова те обичам!“, ридае звездната брюнетка.

„Дали успях да ти дам всичката любов, която заслужаваше? Моля се на Господ да се грижи за теб, да целунеш Дракон и Арес от мен и да бъдете на по-хубаво място от тук. Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм, ти се бори като войн, до последния си дъх, ти беше войн! Маминото момченце, така съвършено, така обичано… Толкова любов още исках да ти дам… Гледам те и си мисля “сега ще стане, пак ще запее, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката“, но ти лежиш така отпуснат… Толкова съм опустошена от загубата ти, толкова празна. Никакви думи, събития, хора не са в състояние да променят това. – Нищо!!! Пустош… ИЗГУБИХ ДЕТЕ, НЕ КУЧЕ… ТОВА БЕШЕ ТИ ЗА МЕН ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, МОЕТО БЕБЧЕ, ДЕТЕНЦЕТО МИ.. Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота…. Угасна в ръцете ми.. Все се молех, поне още един твой рожден ден, но…“, неутешима е певицата.

Другото й кученце, Дракон, почина през март 2017 г., и тя също така изключително болезнено прие загубата. 

Сега фeнoвe и пpиятeли нa Paйнa ce oпитвaт дa й вдъxнaт cили и ĸypaж, зa дa ce cпpaви c нeщacтиeтo, ĸoeтo я зacтигнa.

 

View this post on Instagram

 

Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала…Дракон, а сега и теб, Карпузче… После се успокоявам като си казвам “Бяхте твърде съвършени за този свят“… За кратко се успокоявам, но очичките ти, така отворени, сякаш още ми говорят… Аз още плачех за смъртта на Дракон, а сега и ти, Карпузче мое. Толкова те обичам! Намразих и съботата! Дали си разбирал колко щастие внесе в живота ми?! Дали успях да ти дам всичката любов, която заслужаваше? Моля се на Господ, да се грижи за теб, да целунеш Дракон и Арес от мен и да бъдете на по-хубаво място от тук. Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм ти се бори като войн. До последния си дъх, ти беше войн! Мамимото момченце, така съвършено, така обичано. Толкова любов още исках да ти дам… Гледам те и си мисля, “ сега ще станеш, пак ще запееш, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката“, но ти лежиш така отпуснат, така гледащ ме… Каквото и да напиша няма да е това, което изпитвам в момента.. Толкова съм опустошена от загубата ти, толкова празна. Никакви думи, събития, хора не са в състояние да променят това. Нищо!! ! ИЗГУБИХ ДЕТЕ, НЕ КУЧЕ… ТОВА БЕШЕ ТИ ЗА МЕН ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, МОЕТО БЕБЧЕ, ДЕТЕНЦЕТО МИ.. Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота…. Угасна в ръцете ми.. Все се молех, поне още един твой рожден ден, но.. Явно много си липсвал на Дракончо.. Мили мои, вече сте заедно, свободни от болест и болка. Обичта ми ще я усещате и там, където сте❤️❤️❤️ R. I. P. КАРПУЗ 🙏 26.03.2007 09.05.2020 #2020 #dog #myhappiness #myall #13yearsold #lost #sadness #destroyed #hurt #pain#dolor #imissyou #foreverinmyheart #inmymind #loveyou #missyou #mybaby #myboy #myCarpuzko #mydog #R.I.P

A post shared by 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska) on

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама