Ето кога ще снимат дългоочаквания нов епизод на сериала „Приятели“

104

Очертава се това да се случи края на лятото

По първоначални планове дългоочакваният нов епизод на “приятели“, който ще събере на екрана звездите от хитовия комедиен сериал за пръв път от над 15 години, трябваше да е готов до 27 май, когато предстои пускането на новата стрийминг платформа НВО Мах, но пандемията от COVID-19 направи това невъзможно.

Сега създателите на специалния епизод; който ще бъде без сценарий, се надяват да успеят да го заснемат към края на лятото, когато се очаква кризата с коронавируса да е по-близо до разрешаване, информират от БТВ.

В противен случай ще се наложи да прибегнат до “план Б’; – актьорите да се съберап но не физически; а виртуално. Това до голяма степен би обезсмислило съществуването на епизода, тъй като едно от нещата, които почитателите очакват най-много, е да видят шестимата актьори на познатата снимачна площадка.

Директорът на “’WarnerMedia Entertainment” Боб Грийнблат сподели: “’Първоначално мислехме, че епизодът ще се забави само с месец-два, но изглежда ще е доста повече от това. Сега надеждата ни е: че ще можем да го направим към края на лятото, стига актьорите да се съберат и да можем да се върнем към продукцията.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама