Гуен Стефани храни прасенца (СНИМКА)

742

Определено семейството на Гуен Стефани не скучае по време на карантината

50-годишната певица сподели мил кадър в Инстаграм, който за отрицателно време се превърна в хит сред 10-те милиона последователи на звездата. На снимката тя храни бебета прасенца в компанията на сина си Аполо и приятеля си Блейк Шелтън, с когото са заедно от 2015 г.
<

 

View this post on Instagram

 

🐽💖 @blakeshelton #babies

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Тримата са пред къщата на Блейк в Оклахома, а публикацията към момента е събрала над 250 000 харесвания. Явно през седмиците на изолация Гуен и тримата ѝ синове са прекарали в дома на 43-годишния кънтри певец. Самият той преди няколко дни сподели в онлайн интервю, че учи децата на Гуен на обич към дивата природа и как да оцеляват извън комфорта на цивилизацията.

От 2002 до 2015 г. Гуен Стефани е омъжена за британския музикант Гавин Росдейл, от когото са трите ѝ деца. След като разбира, че съпругът ѝ е изневерявал системно с бавачката на децата си, тя слага край на брака си.

След това открива новата любов в лицето на певеца Блейк Шелтън, с когото са съдии в седмия сезон на музикалното тв риалити „Гласът на Америка“. Вече шест години двамата са неразделни и като че ли любовта между тях става все по-силна. Любопитно е, че през целия си живот Гуен е имала само трима партньори, на които е била напълно вярна.

Ето и видео, на което те изпълняват песен заедно:

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама