Скорпион: Днес отделете време за семейството

264

Близнаци: Спомнете си за Вашата първа любов или за приятел от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци
Спомнете си за Вашата първа любов или за приятел от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата личност и са направили толкова много, за да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, вест от миналото и усмивката на този ден.

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв
Всеки път, когато откривате за себе си нова пътечка по пътя на живота, трябва да облекчавате своята тежест. Колкото поомалко се налага да обмисляте, толкова по-бързо ще можете да се движите и и толкова по-рано ще достигнете до своята цел. Оставете в миналото недоразуменията и високомерието. Най-справедливо ще бъде, ако започнете от начало и при равен старт. Промяната в отношенията по начало предизвикват дискомфорт, но това е нормално и не трябва да Ви плаши. Това е много вълнуваща фаза във Вашия живот.

Дева
Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Скорпион
Това е един от онези дни, в които с пълна сила можете да разгърнете емоционалната страна на своята натура. Освен това е прекрасно време за творчески занимания, в които ще се потопите според зова на сърцето си, а не по необходимост. Вдъхновението и интуитивното разбиране на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-добрия проводник. Може и да Ви е трудно да устоите пред съблазните и пред възможностите да поразнообразите своя живот. Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец
Днес ще се появи желание за развлечения и хубаво прекарване на времето, но обстоятелствата ще Ви заставят, да обърнете внимание на работата. През деня могат да възникнат материални проблеми, както и збавяне и отсрочки в плащанията. Старайте се да не харчите пари необмислено. Плановете Ви могат да се изменят и да се наложи нещо ново. Вечерта ще бъде добро време за интелектуална дейност и общуване.

Козирог
Ще се окаже, че днес със своя любим човек сте на различна вълна, и с мъка ще се разбирате един – друг, даже и когато се изразявате с понятни думи и общоупотребявани термини. Може би езикът на жестовете ще ви помогне поне малко?…

Водолей
Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква вехтория…. Да, днес не сте най- общителния човек, а и не искате да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара… Общуването с любимия може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от две думи: „Обичам те”, и всичко ще бъде достатъчно.

Риби
Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама