Съседи на Жени Калканджиева: Искаме да напуснат сградата (ВИДЕО)

2062

Делото е отменено. Тя твърди, че има други свидетели, а няма такива.

Освен съседът от първия етаж, които отказа да се покаже при скандала ни с нея. Но предложи да вземе детето ѝ. Това заяви в ефира на Нова телевизия Меги Захариева, съседка на Мис България Евгения Калканджиева.

Според съпругата на пребития от Тачо мъж Виолета Захариева  80% от живущите са се подписали те да напуснат кооперацията. „Не става въпрос за музиката, а за начина по които се слуша. Търпим ежедневно унижение.

Очакванията ми са г-н Стефан Манов да бъде наказан справедливо и да се покаже, че в нашата страна има закони и те трябва да бъдат спазени“, категорична бе тя.

„Аз очаквам същото по адрес на Жени Калканджиева. А не всеки ден да викаме линейки и полиция“, добавя Меги Захариева.

По информация от полицията снощи синът ѝ е бил изведен от ареста от близки на семейството и не е останал там цяла нощ, а Калканджиева вече се е прибрала в дома си.

Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отмени делото срещу нея за 25 юни. Причината – търсят се още свидетели по него. Тя беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда. Преди две седмици съпругът ѝ също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция.


Видео: Нова

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама