Полицай спря за проверка автомобил: Зад волана се криеше малка изненада (ВИДЕО)

312

Петгодишен автомобилист бе спрян на магистрала в щата Юта, докато бил зад воляна на семейната кола и пътувал за Калифорния, на хиляди километри от дома си, за да си купи ламборгини, съобщиха световните информационни агенции

Според пътната полиция в Юта, момчето тръгнало от вкъщи, след като се скарало с майка си, предаде БТА.

Патрулката забелязала превозното средство на магистралата Interstate – 15. То криволичело от една пътна лента в друга с 48 км/час. Първоначално полицаите помислили, че водачът в леката кола е с физически недъг поради ниския си ръст. Когато спрели автомобила, те установили, че шофьорът е дете, което е седнало на ръба на седалката си, за да достига педалите.

„На колко си? Ти си на 5? Уау… къде се научи да шофираш“, пита полицай Рик Морган по време на проверката.
Това се вижда от видеото, публикувано от органите на реда. Детето разказало, че е тръгнало на път, за да си купи мечтаното Ламборгини. Момчето носело у себе си само 3 долара, въпреки че цената за нов автомобил от тази марка започва от 200 хил. долара.

Видео: Youtube

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама