На 85 години и на корицата на списание: Коя е тя? (СНИМКИ)

371

Това е най-възрастната звезда, украсила корицата на списанието

Името й е Джуди Денч. Тя се появи на корицата на сп. Vogue, съобщи Уърлд ентъртейнмънт нюз нетуърк. Снимките са направени от фотографа Ник Найт преди да бъдат наложени ограниченията заради новия коронавирус. В придружаващата статия 85-годишната актриса разказва как живее в изолацията, предаде БТА.


„Семейството ми не е с мен. Поддържаме връзка по телефона и интернет. Налагам си да науча всички сонети на Шекспир. Опитвам се всеки ден да уча нещо ново, каквото и да е“ – казва тя.

Джуди Денч споделя също, че остаряването е „ужасно“, както и че й е неприятна необходимостта да разчита все повече на други хора.


Дъщерята на актрисата – Финти Уилямс обаче твърди, че не майка й разчита на другите, а всички разчитат на нея. Тя казва също, че снимката за корицата на Vogue са повдигнали много самочувствието на майка й, след като е започнала да се притеснява заради възрастта си.

По публикацията работи Снежина Раева 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама