Близнаци:Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения

254

Козирог: Денят е подходящ за подготовка за организиране на някакво събитие или семейно тържество.

Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец
В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци
Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв
Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Вашият знак е известен със скромност, разсъдливост и потайност и затова ако Ви поверят някаква тайна, към нейното съхранение се отнасяте твърде сериозно. Това придобива още по-голяма актуалност, особено ако самите Вие доверявате тайна някому. Само че в настоящия момент сте се оказали в неприятна за себе си ситуация – трябва да кажете на някого за нещо, което никога в живота си не сте мислили, че ще направите.Има само едно нещо, което е подходящо да направите, а в глъбините на душата си сте убедени, че именно това е верния ход.

Везни
Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион
Ревност ще Ви измъчва през целия ден. Непрекъснато ще Ви се струва, че ако Вашият любим човек не Ви изневерява, то съвсем скоро ще го направи. Това чувство е предизвикано от факта, че не му се доверявате, не сте уверени в себе си , или пък разполагате с куп неопровержими доказателства. Може пък и да няма за какво да се вълнувате толкова?…

Стрелец
По стечение на обстоятелствата или благодарение на собствения Ви избор, може да се окажете в странна компания или на неочаквано място. В същото време ще се стремите към контакт със съмишленици. Ще Ви привлича не толкова изпълнението на конкретни общи задачи, колкото вътрешното усещане за духовно и интелектуално единство с хора, които са Ви симпатични. Даже и всичко отдавна да Ви е готово, Непосредствения старт на официално ново начинание ( особено ако е оригинално и (или ) експериментално, трябва да отложите за по-подходящ момент.

Козирог
Налага се да бъдете много търпеливи: днес пречки и усложнения са възможни буквално във всички сфери на живота. Особено внимание изискват финансовите дейности. Ще е по-разумно да отложите замислените разходи, за да отложите появата на дупки в бюджета. Търудностите няма да се отразят на Вашето настроение и ще успеете да не допуснете нито лошо настроение, нито апатия. Ще сте готови да се притечете на помощ на всеки, който има нужда, или е попаднал в сложна ситуация. Денят е подходящ за подготовка за организиране на някакво събитие или семейно тържество.

Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво. Последното, направено от Вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби
Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама