Десислава Атанасова:Време беше, някой да „спаси“ тези достойни мъже

607

Десислава Атанасова във Facebook: „Време беше, някой да „спаси“ тези достойни мъже“. От своя страна колегата й Димитър Главчев опроверга спекулациите, че Венцислав Мутафчийски напуска щаба: „Щабът продължава своята работа и негов председател е генерал Мутафчийски.

От думите на Димитър Главчев става ясно, че той подкрепя решението на министър-председателя Бойко Борисов.

„Начинът за представяне на резултатите от работата на Щаба е изцяло в неговите правомощия. Щабът продължава своята работа и негов председател е генерал Мутафчийски. Оценка и за неговата работа са резултатите, които постига България във войната срещу разпространяването и последствията от COVID 19.“ пише Главчев.

Десислава Танева изразява своя респект към ръководството на Националния оперативен щаб, като цитира имената основните фигури в него. „Да, правилно решение е да се спрат ежедневните брифинги на НОЩ! Време беше, някой да „спаси“ тези достойни мъже от малоумни въпроси, подигравки и хейт. Респект за Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев, Пенчев!“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама