Котка потърси помощ от лекари за болното си котенце (СНИМКИ)

1467

Историята се развива в Турция

Появиха се трогателни снимки в социалните мрежи, на които се вижда как улична котка носи болното си котенце в спешното отделение на една от най-големите болници в Истанбул, за да търси помощ. Историята бързо събра хиляди харесвания и споделяния.

„Днес се наложи да ходим до спешното отделение на болницата и изведнъж в коридора влезе майка котка, носеща малкото си котенце в уста“, пише потребител, публикувал снимките в Twitter.


Според местни медии, които проследили историята, парамедици от спешното отделение веднага се притекли на помощ на майката котка и нейната рожба. Уличната животинка постоянно следвала детето си, докато го разнасяли по кабинетите и не се отделила от него, предава bTV.

След обстоен преглед, майката котка и бебето били откарани на ветеринар за всеки случай. Хора в социалните мрежи поздравиха парамедиците и медицинския персонал за милата им реакция.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама