Свещеник: Говорих с Господ и Той ми каза как да се избавим от коронавируса

330

Пастор от градчето Хома Бей в Кения заяви в интервю, че Бог е разговарял с него посредством Светия дух за смъртоносния коронавирус

По думите на Томас Кибира от местната църква Господ му е казал, че за да бъде надвита коварната болест на територията на Кения е необходимо да бъдат отправени молитви от три места – от дома на президента Ухуру Кениата, от дома на неговия заместник и от дома на лидера на Оранжевото демократично движение.

,,Ако молитвите бъдат изпълнени с цялата искреност и с чисто сърце, Бог ще ни избави от злия дух (коронавируса, б.р.) и не само Кения, но и целия свят“, обясни той, цитиран от световните информационни агенции.

На въпрос защо точно тези трима души пасторът отвърна, че това са хората, които управляват африканската страна в момента. Свещеникът допълни още, че молитвите, които се казват по радиото и телевизията, не са достатъчни.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама