Полицай дари пари от наградата си за благотворителна акция

129

Младши полицейски инспектор от 04 РУ – СДВР Ангел Киров дари половината от наградата си за благотворителната акция, която организира известният футболен запалянко Васил Бурановски – Пожарната.

Всяка седмица фенът на ЦСКА и Ливърпул лично сготвя и дарява за бедните хора по 330 порции храна.

Ангел Киров е получил 650 лева индивидуална награда, която правителството осигури за служителите на МВР работещи на първа линия в условията на извънредно положение.

„Със съпругата ми, която е учителка, решихме да дадем половината от тях за каузата на Васил. Той е честен човек с благородно сърце, и заслужава уважение за всичко, което прави“, казва полицаят, който има 35 години стаж в управлението.

В поредната акция, която ще се проведе на 30 април от 11.30 часа пред ресторант „Бялата къща“ на ул. „Шандор Петьофи“ №57А, ще участват футболни хора и рокзвезди. Сред последните ще бъде и фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев. Васо Пожарната ще приготви за хората в нужда таратор и вкусна дроб сарма.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама