Еминем се включи в борбата с коронавируса по различен начин

347

Еминем предлага на търг рядък чифт маратонки, за да помогне в борбата срещу коронавируса

Той се обединява със StockX, за да продаде чифт високо търсени Jordan 4s, съобщава Дарик. 47-годишният рапър, чието истинско име е Маршал Мадърс III, дарява своите силно обичани Jordan 4 Retro ‘Carhartt x Eminem на сайта за аукциони за обувки StockX, като събраните пари ще помогнат в борбата с продължаващата пандемия от коронавирус.


От обувките съществуват едва няколко чифта. За първи път Еминем продаде 10 чифта свои редки маратонки през 2015 г., като постъпленията отидоха в неговата фондация „Маршал Мадърс“. Те генерираха повече от 20 000 долара.

Всеки билет за търга струва 10 долара, а участниците могат да купят толкова билети, колкото искат, за да увеличат шансовете си за победа.


Рапърът наскоро показа хуманната страна на характера си, когато дари порции от „Спагетите на мама“ на здравни работници в болницата „Хенри Форд“ в Детройт. Порциите със спагети съдържаха логото Shady в долната част и бяха етикетирани с думите „Благодаря за грижите на хората на първа линия“.

По публикацията работи Снежина Раева 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама