Пентагонът пусна официално три видеоклипа с НЛО (ВИДЕО)

262

За да направи 2020-а още по-странна, Пентагонът официално разсекрети цели три видеа на „неидентифицирирани летящи обекти“. С други думи – на НЛО

Две от тях изтекоха и бяха публикувани от „Ню Йорк Таймс“ през 2017-а заедно с интервюта на някои от пилотите, които са ги заснели. Третото видео бе качено в мрежата малко по-късно от To the Stars Academy of Arts and Science – изследователска група, занимаваща се с НЛО и основана от Том Делондж, бившият певец на Blink-182.

Да, и преди Министерството на отбраната на САЩ е признавало за съществуването им, но никога досега не са били разсекретявани.

„След задълбочен преглед депараментът реши, че разсекретяването на видеата не възпрепятства последващи разследвания на военни космически инвазии от неидентифицирани въздушни феномени“, съобщи говорителят на министерството Сю Гоф.

„Въздушните феномени, които наблюдаваме във видеата, продължават да се характеризират като „неидентифицирани“.

Трите видео клипа, озаглавени „FLIR.mp4,“ „GOFAST.wmv“ и „GIMBAL.wmv“ могат да бъдат свалени от сайта Naval Air Systems Command.

Видеото от ноември 2004 г., озаглавено FLIR1,  показва обект, преминаващ над Тихия океан.

То е заснето от вече пенсионирания пилот Дейвид Фрейвър. Той коментира, че НЛО-то се е движило по необясним за него начин. „Като го доближих, бързо се отклони на юг и изчезна за по-малко от 2 секунди“, споделя той през 2017-а. В началото Фрейвър и колегите му помислили, че става дума за хеликоптер, но липсвали характерната за него маневреност, както и роторното крило.

Останалите две видеа, които може да видите по-долу, показват два инцидента от 2015-а край Източното крайбрежие. През 2017-а пилотите казват пред „Ню Йорк Таймс“, че по време на тренировъчните мисии през 2014-а и 2015-а са се натъкнали на множество неидентифицирани летящи обекти.

Източник: Обекти.бг

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама