Водолей: Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си

259

Лъв: Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си.

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Телец
Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите – много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци
Когато днес Ви залее поредната вълна от ласкателство, постарайте се да не дадете възможност на всички тези комплименти да Ви омаят. Определено заслужавате похвала за това, което сте направили, но се постарайте да проявите далновидност и да помислите за бъдещето. Предстои Ви да покорите още много върхове и да решите още доста задачи, докато достигнете целта. Помнете, че хората имат добра памет . Това, че днес безкористно сте помогнали на някого , ще има огромно значение утре. В края на крайшата хората обичат да помагат на тези, които също някога са им помагали .

Рак
Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева
Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион
Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
Ще преуспеете в работата, ако успеете да се отклоните от схватки с конкурентите. Всички проблеми се старайте да решавате по дипломатичен път, и тогава просто няма да имате равни. Денят е подходящ за обсъждане на сложни проблеми от всякакъв характер: ще успеете да намерите верния тон, да избягвате двусмислени изказвания и да убеждавате събеседниците си в своята правота. Ако още не сте уверени в чувствата си към някоя особа( например, защото романът Ви е започнал съвсем скоро), бъдете наблюдателни: днес ще можете да забележите нещо, способно да повлияе на по-нататъшното развитие на отношенията. Ако на време свалите розовите очила, може да избегнете сериозни разочарования.

Водолей
Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби
Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива узмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама