Фики Стораро посвети изпълнение на Милен Цветков (ВИДЕО)

4596

Смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков ни разтърси и всеки от нас със сигурност е почел по някакъв начин паметта му – дали със свещ на прозореца, дали пускайки си някое от емблематичните клипчета с него или просто в мислите си.

Паметта на Милен Цветков почете и Фики, който е сред участниците в „Като две капки вода“ този сезон, пише dariknews.bg.

В публикация в Instagram певецът признава, че думите на продуцента, Маги Халваджиян, са го разплакали. Фики посвещава изпълнението си на Nessun Dorma на Милен Цветков и на всички жертви на войната по пътищата:

„Работата ми е свързана с пътуване, колата е моят дом и знам колко е важно да бъдем отговорни за себе си и за другите участници на пътя“, призовава Фики.

Фики е сред големите фаворити на публиката този сезон на „Като две капки вода“. Трансформациите му обаче са плод на голямо старание и труд. Изпълнителят признава, че най-много се е притеснява от оценките на Фънки. „Преди старта на предаването със сигурност се притеснявах най-много от оценките на Фънки. Но сега виждам, че и тримата членове на журито се отнасят много професионално към ангажимента си и по-скоро очаквам оценката им не със страх, а с любопитство, защото мнението им е важно за мен“, коментира Фики в интервю за vesti.bg.

Друг дискомфорт внася липсата на публика в залата. „Много е трудно, защото публиката реагираше още при появата ни и ние добивахме представа от самото начало на излизането ни на сцената как се справяме. Това ни мотивираше да си доразвием образа. Сега нямаме никаква представа. Липсват ми погледите, аплодисментите… Но ситуацията е такава и ние трябва да се адаптираме към нея“, коментира той.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Приятели, новината за смъртта на Милен Цветков ме разтърси силно вчера, а излизането ми на сцената беше след речта на Маги Халваджиян, която ме разплака. Но днес се събрах и бих искал да посветя изпълнението ми на Nessun Dorma на г-н Цветков и на всички жертви на войната по пътищата. Работата ми е свързана с пътуване, колата е моят дом и знам колко е важно да бъдем отговорни за себе си и за другите участници на пътя. Заставам напълно зад думите на г-н Халваджиян. Нека ние, по-младите, да се вслушваме в мъдрите съвети на по-зрелите. Бъдете здрави и отговорни!

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro) на

По публикацията работи: Ралица Петкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама