Потвърдиха: Дрогиран младеж е убил Милен Цветков

1224

Водачът на джипа, убил журналиста Милен Цветков, е на 22 години.

Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин.

Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 3436 от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор“, заяви главен комисар Николай Хаджийски пред „Нова телевизия“.

„Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол „Парадайз“. Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката“, допълни той.

Във „Фейсбук“ вече се разпространява видео от YouTube за нарушители на Закона за движение по пътищата в София. То показва, че същият джип с регистрационен номер СА2772ХА е заснет да минава на червен светофар и преди 3 месеца. Това се случва на кръстовището на булевардите „България“ и „Черни връх“. Нарушението на джигита може да се види на 30-ата секунда от видеото.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама