Добра новина: Хасан Адемов излезе от болницата и благодари сърдечно

206

Народният представител д-р Хасан Адемов е изписан от болница и вече е под домашна карантина, съобщи самият той във Фейсбук

Роденият в Исперих и вече шест мандата депутат от Разград политик бе първият народен представител с положителна проба за коронавирус. На 1 април той бе приет за лечение във ВМА, а по-късно се оказа, че още две народни представителки са болни -председателката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и колежката й Даниела Малешкова.

„Здравейте, от днес съм в условия на Домашна карантина! Искам специално да благодаря на лекарите, професионалистите по здравни грижи, санитарите от Клиниката по Инфекциозни болести към ВМА за усилията, които положиха за моето възстановяване! Благодаря на всички колеги, приятели,познати и непознати за моралната подкрепа! Благодаря много и на господин Кирил Домусчиев за логистичната подкрепа в един труден за мен период! Признателен съм!“, написа Адемов във Фейсбук.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама