Невероятната природа: Птички си свиха гнездо в крилото на самолет (ВИДЕО)

224

Улиците, парковете и плажовете не са единствените места, които са превзети от животни след масовата карантина, наложена заради коронавируса

Служители на нискобюджетната испанска авиокомпания „Vueling“ откриха в гнездото на един от самолетите си „Еърбъс А 320“ гнездо на птици, съобщава сайтът „Simpleflying“.

Според екипа за техническо обслужване на самолетите, открил гнездото, очевидно там, където едни виждат криза, други откриват възможност. След като авиокомпанията беше принудена да остави на земята самолетите си заради кризата с коронавируса, птиците са решили да се самонастанят и да използват крилото на самолета, за да свият гнездо в него.

Не се съобщава дали гнездото ще бъде премахнато или птиците ще бъдат оставени да гнездят там, докато не се наложи самолетът да бъде въведен отново в експлоатация.

Видео: Youtube

По публикацията работи: Ивайла Андонова

                                                     *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама