Ким Кардашиян взриви мрежата със снимка на 13 години. Неузнаваема е

233

Американската риалити звезда Ким Кардашиян успя да взриви мрежата и да привлече вниманието на последователите си с нова и много интересна снимка в „Инстаграм“

Вместо отново да демонстрира горещите си и пищни форми, този пък брюнетката сюрпризира почитателите си с кадър от архива – снимка на която е едва на 13 години. Съпругата на Кание Уест е направо неузнаваема – без грим, без провокативни пози – само тя и естествената й визия.

Трябва да отбележим, че момичето на снимката наистина изглежда много добре. Феновете на моделката полудяха по кадъра и за броени часове той събра повече от 3 милиона харесвания.

Коментиралите фотоса не са само почитатели на риалити звездата. Джесика Алба оцени високо колието на младата Ким, а Дрю Баримор отбеляза, че момичето на снимката е изключително красиво.

Въпреки това имаше и хора, които се опитваха да обидят Кардашиян. Според хейтърите тя наистина е била красива преди, но сега не. „Изглеждаш много по-добре преди да си инжектираш толкова силикон. Била си красавица“, пише linana03.

Ropicoal38 пък отбелязва: „Това момиче изглежда толкова красиво и естествено. Жалко и болезнено е, че несигурността й явно й е изиграла лоша шега и я е направила такава.“

 

View this post on Instagram

 

7th grade coolness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


По публикацията работи: Ивайла Андонова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама