Изненадваща новина за „ВИП Брадър“ плъзна из мрежата

66

Култовото риалити „ВИП Брадър“ се завръща с гръм и трясък в родния тв ефир, а по време на извънредно положение в страната подобни новини са меко казано супер

Вероятно причината за неочакваното решение на Нова тв е факта, че това е единствения тв формат, в който социалната изолация е до пределна степен и вероятно към днешна дата изглежда досущ като наръчник по оцеляване.

Според информациите участниците, които ще влязат в новата къща наесен, ще минат през тестове за COVID-19, за да са сигурни от екипа на формата, че всички са здрави, пише „Уикенд“.

Припомняме, че след 10 години в ефир миналата година „ВИП Брадър“ отстъпи своето запазено място в Нова тв на шоуто „Игри на волята“, което се оказа не по-малко успешно, разбира се – не толкова, колкото Брадъра. И всъщност пандемията заради коронавируса е тази, която поне засега замразява плановете си за нов сезон.

Причината за това решение е, че подобно риалити изисква прекалено дълги кастинги, през които минават много участници от всякакви социални, възрастови и етнически групи. Това прави невъзможно спазването на социална изолация и дистанция, препоръчани от щаба на ген. Мутафчийски и правителството. За момента подобен кастинг представлява твърде голям риск за здравето на екипа, а и за самите участници, смятат в Нова тв.

Далеч по-лесно за осъществяване и снимане се оказва риалитито „ВИП Брадър“, при което кастинги може и да няма, тъй като става въпрос за подбор на популярни хора, който може да стане чрез чатове и телефонни разговори.

И за да се спазят мерките докрай – всички участници в следващия сезон на „ВИП Брадър“ ще минат през тест за коронавирус точно преди влизането си в Къщата. След това те няма да имат никакъв физически контакт с външния свят и на практика ще бъдат под карантина.

Новите стари водещи на „ВИП Брадър“ най-вероятно ще продължат да бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

                                                    *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама