Затягане на мерките. Затварят Женския пазар в София

125

Затварят Женския пазар в София. Причината е неспазване на разпоредбите за безопасно пазаруване, съобщиха за Нова Вест от Пресцентърът на МВР.

Решението за преустановяване на търговската дейност на пазара е взето след консултация със Столична община и РЗИ.

Женският пазар е временно затворен заради множество сигнали и установено масово неспазване на противоепидемичните мерки. Решението е взето след консултация със Столична община и РЗИ. В района е засилено полицейското присъствие. Преустановени са всички търговски дейности в района на пазара.

Столичната полиция затваря Женски пазар след консултация със Столична община заради неспазване на противоепидемичните мерки там. В района полицейското присъствие е засилено.

Ще бъдат преустановени абсолютно всички търговски дейности в района на пазара.
Полиция и жандармерия затягат контрола. Започва налагането на крути мерки за нарушаването на изискванията за социална дистанция. Предупреждението е не само към хората, но и към търговци и собственици на големи открити обекти, като пазари.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама