Срина се сайтът на Агенцията по заетостта

113

Сайтът на Агенцията по заетостта се срина, показа наша проверка.

Пнеясна до този момент причина достъпът до него е невъзможен от ранните часове на деня. За момент сайтът беше възстановен и функционираше, но после пак крашна.

При опит за зареждането се изписва следното съобщение:

„Error! Query failed! Tried to execute: SHOW COLUMNS FROM job_seekers The SQL server said: Incorrect key file for table ‘/tmp/#sql_40a_0.MYI’; try to repair it. The error occurred on line 53 of /var/www/core/db/MySQLi.php“

При повторен опит пък се изписва друго:

не е изключено причина за грешката да е твърде голямото натоварване върху сайта за ради драстично увеличеният аброй безработни.

До този момент 72 000 са новорегистрираните безработни от началото на извънредното положение, но 11 033 души са намерили работа, съобщи министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

„По отношение на безработицата вчера имаме за втори пореден ден по-нисък брой регистрирани безработни – 4670 за вчерашния ден, като 3385 са декларирали, че са загубили работата си вследствие на кризата. 502-ма души вчера намериха работа, въпреки кризата“, каза тя на брифинг в Министерски съвет.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама