Кралица на красотата хвърля короната, влиза в битката с Covid-19 (СНИМКИ)

113

„Мис Англия“ за миналата година се завръща на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавирус.

24-годишната красавица Бхаша Мухерджи реши да свали короната си и да се присъедини към колегите си лекари в болницата в град Бостън, графство Линкълншър, съобщи „Скай нюз“, цитирани от Bulgaria OnAir

Заради извънредното положение с Ковид-19, миската е прекратила благотворителната си акция в Индия и се е завърнала в родината си. Мухерджи споделя в интервю за „Скай нюз“, че няма търпение да мине периодът, в който е в карантина и да се върне в редиците на британските медици на първа линия. Освен това, Мис Англия е стартирала петиция, в която основно искане е служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата.

В момента заради кризата някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи.

По публикацията работи: Ралица Петкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама