Дариткова: Уважение и почит към всички медицински екипи, борещи се за живота на всеки пациент

84

„Уважаеми колеги, Посрещаме Световния ден на здравето – 7-ми април, в ситуация на пандемия, която сме призвани да преборим заедно с общи усилия и отговорност. Днес нашата признателност е за всички, работещи в системата на здравеопазване, които се изправят лице в лице срещу опасността, наречена COVID -19. Уважение и почит към всички медицински екипи, които се борят за здравето и живота на всеки един пациент, рискувайки собственото си“, написа в социалните мрежи председателят на парламентарната група ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

„Всеки, който е избрал медицинската професия, знае, че тя не може да се практикува без алтруизъм и себераздаване. Нека днес всеки намери думи на благодарност за медиците, които неуморно, компетентно и всеотдайно се грижат за живота и здравето на хората“, допълни тя.

Тя пожела здраве, професионални успехи, спокойствие, благоденствие, признателност и щастие на всички свои колеги и техните семейства.

„Честит празник! Пазете се!“, завърши д-р Дариткова.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама