Младеж уби 42-годишен мъж в Ямболско

714

Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за срок до 72 часа 19-годишен мъж, обвинен в убийство.Това съобщиха за „Нова Вест“ от Окръжна прокуратура – Ямбол. 

Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за срок до 72 часа Стоян Б. (на 19 години). Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 42-годишен мъж от град Елхово. Престъплението е извършено на 02.04.2020 г. (около 23.30 часа) в гр. Елхово.

Установено е, че убийството е извършено в къща, в която обвиняемият е живеел. Деянието е осъществено, чрез нанасяне на множество удари с нож в областта на шията и главата на пострадалия. След извършване на убийството Стоян Б. се е укрил, но е установен и задържан (на 03.04.2020 г.) благодарение на отличните действия на служителите от ОД на МВР – Ямбол.

Предстои (в следващите дни) Окръжна прокуратура – Ямбол да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стажа“ спрямо обвиняемия.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама