22 тира катастрофирали на „Марица“. 2-ма шофьори са загинали

579

Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за причиняване на верижна катастрофа на автомагистрала „Марица“ край Харманли.

Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че днес, 3 април 2020 г., в землището на гр. Харманли, обл. Хасково, на автомагистрала „Марица“, при км 66-67, при управление на моторно превозно средство са нарушени правилата за движени и поради непредпазливост е причинена смъртта на повече от едно лице – двама шофьори на тежкотоварни камиони, с неустановена до момента самоличност, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура в Пловдив

Поради фактическа и правна сложност разследването е възложено на екип от четирима следователи от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Хасково. Установено е, че във верижната катастрофа са участвали 22 тежкотоварни автомобила, вследствие на която са загинали двама от техните водачи.

Извършват се активни процесуално-следствени действия, като и в момента продължава огледа на местопроизшествието.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама