Телец: Ще имате сериозни проблеми от професионален характер

307
Снимка: thetaurus

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните зaдачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте – човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Телец

Ще имате сериозни проблеми от професионален характер. В най-добрия случай денят ще Ви донесе умерени достижения, а в най-лошия – усилията Ви ще бъдат напразни. Деловите преговори изискват търпение, хитрост и находчивост. Безсмислено е да продължавате: ако не чувствате в себе си дипломатически талант, най-добре е просто да отложите срещата. За щастие, няма да имате проблеми в отношенията с близките. Те ще Ви дадат подкрепата и разбирането, от които така много се нуждаете. Денят е най-вече подходящ за среща с любимия човек.

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.

Рак

Днес Вашият любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв

Днес на някого много ще е необходима Вашата помощ. И на Вашия любим човек също, ако се съгласи да участва в съвместно мероприятие с Вас. Само че той наистина може да се откаже по такива или онакива причини, които действително може да са обективни.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите грешки, и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили. Отношенията с любимия човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не искате да говорите за чувствата, които изпитвате, както и да споделяте своите съмнения. Между другото, проявявайки повече откровеност, бихте могли да получите доста приятни отговори на много въпроси.

Скорпион

Днес може да се налижи да се изправите срещу него, което е по- силно от Вас, но въпреки това може да разчитате на успех. На Вашия любим човек пък ще му бъде трудно да се приспособи към някои особености на Вашия характер, които ще се проявят точно през този ден. Но ако все-пак нещата се получат, значи той все-пак Ви обича и ще останете заедно още много дълго време.

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство – силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби

Днес трябва да хвърлите всички усилия, за да създадете уютна атмосфера в дома си. Как ще го постигнете, си е Ваша лична тайна, но освен Вас Вашата половинка не признава никого. Или както хората казват: когато доктора е сит, и на болния му е по- леко. Щастливото изражение на лицето на Вашия любим човек ще е най-голямата благодарност за Вашия труд и ще Ви направи много, много щастлива.

Източник: Ламята.бг

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама