Сексшоп дари лекарски престилки-фетиши на британска болница

197

Разбрахме за нуждите на персонала и дарихме безвъзмездно наличностите си, споделят от магазина

Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с лекарски фантазии, е дарил наличните си престилки на медицинския екип на болница, която изпитвала отчайващ недостиг от защитни средства срещу новия коронавирус.

„Дарихме цялата си наличност на едно болнично заведение, работещо за здравната система на страната, написаха от бутика MedFet UK в Twitter, цитирани от Факти.бг

Става дума за отделни бройки, тъй като не разполагахме с голям складов ресурс. Разбрахме за нуждите на персонала и дарихме безвъзмездно наличностите си!“

Сайътът призна, че е бил потърсен от Националната здравна служба на Великобритания с молба да бъдат предоставени на медиците основни защитни средства. От сайта увериха, че неговите артикули отговарят на всички болнични стандарти, въпреки че се използват…за други цели.

Синдикатът на лекарите в Обединеното кралство, Британската медицинска асоциация, алармира от известно време за недостиг на индивидуални защитни средства за медиците, които са на първа линия в борбата с новия коронавирус, припомня агенцията.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама