Овен: Недопустими са тези действия за днес

237

Овен
Трудете се – този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателно дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз – недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Телец
За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. При това емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за „разпускане’ не се предвиждат. Това пък ще доведе до влошаване на самочувствието, и има вероятност от нервен срив. Независимо от всички трудности, ще успеете да запазите топлите и доверителни отношения с близките си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички семейни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде много полезно.

Близнаци
Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Днес към Вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще Ви хареса, но място за притеснение няма да има до момента, в който да проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността.

Лъв
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекарвате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева
Днес отново ще Ви стане тъжно, и то – без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е готова на всичко заради Вас и даже на нещо повече, от това, което сте очаквали. Неизвестно защо това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво точно не Ви достига?…

Везни
Очаква Ви успешен, но уморителен ден. Актуални стават въпросите за разумно разпределение на натоварването , както и за планиране. Опитите да действате „по приумица” , ще доведат само до напразна загуба на сили и до преумора. Ще имате възможност да решавате няколко актуални проблеми. Наистина, ще се наложи да действате доста твърдо, а роднините няма да останат доволни от това. Голяма е вероятността за интересни срещи и нови запознанства, особено ако имате намерение да посетите светско мероприятие. Лесно ще се очаровате от представителите на противоположния пол, но няма да си „губите главата”…

Скорпион
Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днес тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да бъде поне за малко тиран и деспот и затова ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви заставя да действате така, както на него му се иска. Вашата задача е, да му припомните правата си за свобода на мислите и действията и то колкото по-решително, толкова по-добре.

Козирог
През този ден ще можете доста да се потрудите , ако предпочетете пред сътрудничеството , самостоятелната работа. Хората, обещаващи помощ, на практика само ще Ви усложнят живота, а намесата им ще се окаже несвоевременна и даже вредна. Финансовата картина е благоприятна. Макар и паричните постъпления да са скромни, Вие мъдро ще се разпореждате с получените средства. На много самотни Козирози днес ще провърви в любовта. Това е денят, в който всяка среща може да се окаже съдбоносна.Симпатията ще се заражда моментално и бързо ще прераства в сериозни чувства.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби
Не се опитвайте днес да ангажирате вниманието на Вашата половинка. Работата, с която се занимава, е много важна за нея и ако се опитате да я откъснете, нищо друго, освен раздразнение няма да получите. Поизчакайте малко! Скоро ангажиментите и ще свършат , и тогава всичкото и свободно време ще бъде посветено на Вас и само на Вас..

Източник: Ламята.бг

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама