Пеевски дари над 1,6 милиона лева за болници в страната

3002

Този път народният представител дари 300 000лв. за болниците в Стара Загора, Пазарджик и Благоевград, както и на лечебните заведения в Гоце Делчев и Разлог

Вълната от дарения за битката с коронавируса и за това здравната система да е подготвена да я посрещне. С днешна дата във фокуса на големите дарители вече са и болниците в страната. Като най-голям дарител се очертава до момента депутатът Делян Пеевски, предоставил на лечебни заведения в страната над 1,6 милиона лева през последната седмица.
След като предостави безвъзмездно за нуждите на големите столични болници над 1,3 млн. лв., депутатът Делян Пеевски продължи дарителската серия.
Този път народният представител дари 300 000 лв. за болниците в Стара Загора, Пазарджик и Благоевград, както и на лечебните заведения в Гоце Делчев и Разлог. Старозагорската болница получи 54 000 лв., болницата в Пазарджик – 48 500 лв., а тази в Благоевград – 46 000 лв. Сумата за нуждите на здравните заведения в Гоце Делчев и Разлог е по 42 500 лв. Пеевски дари и общо 66 500 лв. на други 13 болници у нас.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама