Гери Малкоданска е със съмнение за коронавирус (СНИМКА)

3084
blank
Снимка: Instagram

Синоптичката от Нова телевизия Гергана Малкоданска и дизайнерът Алекс Ковачев имат съмнения, че може да са пипнали коронавирус

След като няколко дни двамата имали симптоми, с каквито се характеризира COVID-19, двамата са си направили тестове. Пробите са дадени вчера, понеделник, а резултатите се очакват в утрешния ден.

„Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни. Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора – не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм – заразата ще остане само в моето семейство! Благодаря на колегите ми Никол Станкулова и Ники Василковски, които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица. Бъди отговорен към другите!“, призова Малкоданска в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс (@alexander_valentine_atelier ) днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: 🔴изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни 🔴 изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора – не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм – заразата ще остане само в моето семейство! Благодаря на колегите ми @nstankulova & @nickvasilkovski , които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица ❤️ Бъди отговорен към другите! Резултатите … след 48 часа 🙏🏻

Публикация, споделена от Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

- Реклама -