Катя от „Ритон“ със свежа идея за подсилване на имунитета (СНИМКА)

0
Снимка: Facebook

Катя от дует „Ритон“ представи свежа и полезна идея какво можем да направим в домашни условия, за да повишим имунитета си в извънредната ситуация, в която се намираме

Красивата половинка от най-успешния български дует показа нещо много любопитно в профила си в социалните мрежи, което моментално провокира множество лайкове и реакции.

„Това са моите кълнове от китайски боб МУНГ. На снимката в ляво виждате какво количество се получава от една чаша за кафе (зелените бобчета на снимката в дясно) след четири денонощия на тъмно и топло. Всички ние сме чували за невероятните свойства на тази супер храна. Как по време на покълването, витамините и минералите се увеличават многократно. Освен всичко е и много вкусно. Идеална добавка за салати, задушени манджички, смутита и много други“, пише Катя.

„Кълнове можем да си произведем в домашни условия и от други семена и варива. Да ви е сладко! Успех!“, допълва тя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама