Морска община набира доброволци в помощ на възрастните

132

Кампанията по набиране на доброволци има за цел да съдейства на социалния патронаж при разнасяне на храна и набавяне на продукти от първа необходимост по домовете на най-рисковата група – възрастните хора, съобщи за Нова Вест Керанка Далакманска. 

Страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Сред тях могат да бъдат и Вашите близки.“- казва в обръщението си към съгражданите кметът на община Каварна Елена Балтаджиева.

“ За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при възникване на необходимост, са осигурени необходимите предпазни средства.“ се казва още в обръщението. Телефони за връзка : +359 88 266 4020 , + 359 570 82076
Електронен адрес: obshtina@kavarna.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама