И Тръмп показа лекарствата на Домусчиев, които лекуват коронавируса

blank
Снимка: variety.com

И Тръмп показа двете лекарства на Домусчиев, които лекуват COVID-19 Хидроксихлороквин и азитромицин имат реален шанс да са именно това, смята американският президент

И Доналд Тръмп се обяви за лечението на коронавирус, за което Кирил Домусчиев сподели преди няколко дни. То е свързано с комбинация от две лекарства, които дават доста добри резултати при третирането на COVID-19. Председателят на КРИБ заяви, че се лекува именно с това съчетание на два медикамента, а то му е било препоръчано от френски лекари, пише blitz.

Днес стана ясно, че председателят на КРИБ е дарил 100 опаковки хлорохинов фосфат – медикамент, който помага при лечението на заразата. Хидроксихлороквин и азитромицин, взети заедно, имат реален шанс да бъдат едни от най-големите промени в медицината.

Това написа президентът на САЩ Доналд Тръмп в профила си във Фейсбук: Благодаря на FDA (Агенция за контрол на храните и лекарствата). Надявам се двете лекарства да бъдат използвани незабавно (едното не може без другото). Хората умират. Действайте бързо и нека Господ е с вас! Написа още президентът на САЩ.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама