1000 лв. за всяко медицинско лице, борещо се с коронавируса(ВИДЕО)

109

Борисов заяви, че тези, които са на първа линия и се борят с коронавируса ще получат по 1000 месечно възнаграждение.

„Трябва да подпомогнем малкия и среден бизнес, но и внимателно трябва да следим резервите – да внимаваме за пенсиите, заплатите на медиците, полицията, военните. Всеки лев го пресмятаме за дълъг период от време, научаваме от NOVA.

Държавата, нейното функциониране, зависи от икономиката. Разбрахме се с президента ежедневно да му предоставяме нашите разчети, да бъдем единни, силни. Да се мобилизираме и да излезем от кризата“, каза още министър-председателят.

По публикацията работи: Росен Гацин

Изявления след срещата между премиера Борисов и президента Радев

НА ЖИВО: Всяко медицинско лице ще получава на месец по 1000 лева допълнително, ако е на първа линия и се бори с коронавируса. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов след извънредна среща с президента Радев. Трябва да сме солидарни, единни и силни – около това се обединиха първите мъже в държавата. Подробности четете тук: https://bit.ly/33iaKjH

Публикувахте от Новините на NOVA в Неделя, 15 март 2020 г.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама