Овен: Уикендът за вас започва напрегнато

88

Овен

Днес обстановката около вас ще  е напрегната. Може да чуете от някого нещо, което да ви засегне, макар човекът вероятно не е искал да стане така. През днешния ден рискът да възникнат недоразумения ще е висок, така че по-добре не задълбавайте. Макар денят да е почивен за повечето хора, вниманието на много от вас ще бъде заето със служебни въпроси.

Телец

Очертава се днешният ви ден да е напрегнат – ще постигате всичко по-трудно, което ще ви изнервя допълнително. За да намалите негативните ефекти до минимум, съсредоточете се върху собствената си личност и не обръщайте внимание какво правят или говорят хората около вас. Физическата работа и движението ще ви се отразят добре.

Близнаци

Днес поведението на човек в близкото ви обкръжение може да ви подразни. Влиянието ще трае кратко, така че не правете от мухата слон. Ако обаче става дума за нещо важно, което отдавна таите в себе си, може би е по-добре да си кажете какво ви мъчи – потискането на чувствата няма да е полезно нито за вас, нито за отношенията ви с въпросния човек.

Рак

Днес не стойте дълго пред екрана, защото това ще действа зле на нервната ви система. Ако има възможност, забравете напълно за компютъра и прекарайте по-дълго навън – ще се отрази добре и на тялото, и на психиката ви. Ако се чувствате зле, може да излеете емоциите си на лист хартия – в днешния ден писането ще има силен терапевтичен ефект.

Лъв

Моментът днес ще е подходящ да помислите за своето професионално усъвършенстване, особено ако положението на работното ви място е нестабилно. Вместо да влизате в словесни престрелки и да се натоварвате психически, търсете нови възможности, а също и начини да придобиете нови умения.

Дева

Ако днес искате на всяка цена да постигнете желаното, може да срещнете съпротива от страна на партньора/партньорката си или на друг човек. Искате или не, ще трябва да се съобразите с реалността. Не влизайте в разгорещен спор, особено ако държите на другия човек – дори да успеете да го оборите с думи, победата може да ви струва скъпо.

Везни

Днес се грижете повече за здравето си, особено ако сте преуморени или нещо ви е изнервило. Спортът или разговорите с приятен човек ще ви дойдат добре и може да осигурят нужното ви спокойствие. Възможно е тези от вас, които се занимавате с интелектуален труд, да постигнете добри резултати, но не е препоръчително да се пренатоварвате, защото това ще се отрази зле и на тялото, и на психиката ви.

Скорпион

Днес ще е потребно да полагате по-големи усилия, за да запазите хармонията вкъщи. Общуването ще се основава повече на емоции, отколкото на здрав разум, така че е напълно възможно някой да се изрази по-грубо. Не позволявайте на околните да ви въвличат в техните битки – запазете неутралитет.

Стрелец

Днес думите ви ще имат особена сила, така че внимавайте за какво ги използвате. Може да вдъхновите някого, да го убедите в нещо или да го сринете със земята. Ако някой ви засегне, не бързайте да отвръщате – човекът може да не е имал предвид онова, което си мислите.

Козирог

Днес вашата прямота може да ви създаде проблеми – друг човек да разбере думите ви неправилно или да се почувства засегнат. Хубаво е да казвате истината, но не забравяйте, че има различни начини да го правите – точно сега няма да е удачно да я изричате директно.

Водолей

Днес едва ли ще ви е лесно да внесете яснота – и в мислите си, и в отношенията си с околните. Нормално е обърканите ситуации и хаосът да ви плашат, но не се опитвайте да въвеждате ред на всяка цена – усилията ще ви изтощят, а нищо чудно и да не постигнете кой знае колко. Ще имате успехи, ако определите кое е под ваш контрол и бихте могли да го промените, също и с какво би било по-добре да се съгласите, защото не зависи от вас.

Риби

Днес по-добре обърнете по-голямо внимание на себе си, особено ако грижите за другите или служебните ангажименти са ви изтощили. Поглезете се по някакъв начин – почивката и приятните занимания ще ви дойдат добре. Може да се подложите и на разкрасяваща процедура.

Източник: Edna.bg

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама