Любопитно

Какво не трябва да правят Риби днес?

Овен

Днес е възможно да се чувствате дезориентирани или да ви налегнат стари проблеми, за които сте си мислели, че са отшумели. Ако това се случи, значи болката не е излекувана. Не е нужно да правите кой знае какво – просто изследвайте емоциите си и ги оставете да отминат – това е целебният процес, от който имате нужда.

Телец

Днес ще ви се отразяват добре всякакви приятни занимания: спорт, забавление в приятна компания или някакво хоби, благодарение на които може да разпуснете и да забравите за грижите. Почивайте си повече и не прекалявайте с работата, особено ако се почувствате изморени или психически изтощени. Денят е повече подходящ за почивка, отколкото за усилена работа.

Близнаци

Днес вашата способност да запазвате търпение и да не се борите с обстоятелствата ще ви бъде много полезна и ще ви помогне да избегнете някои капани – например, да се изкушите да направите нещо прибързано. Денят е чудесен за забавления и много от вас ще бъдете на вълна за парти.

Рак

Днес е вероятно както личните, така и служебните срещи и разговори да имат успех. Ще постигнете разбирателство, без да влагате кой знае какви усилия. Не отлагайте тези разговори, защото през следващите дни обстановката сигурно ще стане по-напрегната и няма да се справите така добре. Денят е чудесен за участие в социални събития.

Лъв

Днешният ден е крайно неблагоприятен да започвате нещо ново или да се натоварвате в службата. Така че отложете всички нови начинания за следващите дни или най-добре за другата седмица. Почивайте си повече и отделете време за разходка или за някакво друго, по-спокойно занимание – така ще се разтоварите малко от вътрешното си напрежение.

Дева

Днес не предприемайте никакви рисковани действия във финансовата област. Не харчете пари импулсивно, не инвестирайте и не играйте хазарт, защото има риск да претърпите сериозни загуби. Ако имате проблем в отношенията с партньора/партньорката, помислете дали някой от двама ви не дава повече, отколкото получава.

Везни

Днес ще ви е трудно да проумеете поведението на хората около себе си – то ще ви се струва нелогично, дори абсурдно. Ще си улесните живота, ако не задълбавате прекалено в размисли – вместо да правите психологически анализи на някого, по-добре се запитайте дали присъствието му в живота ви е полезно за вас: това ще ви помогне да разберете как да постъпите.

Скорпион

Колкото и работа да имате днес, не се опитвайте да свършите всичко и да угодите на всички, защото ще се изнервите, а това няма да е нито във ваша, нито в полза на другите. Ако усетите, че около вас е хаос, определете кое е ваш приоритет и се заемете с него – не се занимавайте с останалото.

Стрелец

Днес много от вас ще бъдете на любовна вълна. Не вярвайте обаче на всеки, който ви сваля звезди – не е изключено да има скрити намерения. Колкото и силна да е страстта ви, не се подвеждайте по нея – изчакайте да видите как ще се развият взаимоотношенията ви. Денят е много благоприятен за творчески занимания и за изяви на сцена.

Козирог

Днес има риск да изгубите връзка с реалния свят. Оптимистичната ви нагласа е нещо чудесно, но точно сега тя може да ви накара да се предоверите на някого или да полетите твърде нависоко. Ваш близък човек ще има нужда от помощта ви.

Водолей

Днес бъдете по-внимателни, когато поемате ангажименти, особено ако става дума за договори с финансови клаузи. Проверявайте много добре всичко до най-малкия детайл, не се доверявайте на устни обещания. Ако нещо ви усъмни, по възможност отложете разрешаването на въпроса за следващата седмица.

Риби

Днес се въздържайте да се впускате в действия, които имат отношение към материалното ви положение. Не подписвайте договори и не се доверявайте на хора, които ви обещават лесни пари, без да давате нищо в замяна.

Източник: Edna.bg

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 1 седмица
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 1 седмица
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца