Любопитно

Зодиите, които ги грози раздяла през март

Обикновено, когато се взираме в хороскопа си, очакваме от него предсказания за красиви емоции и бурно щастие

За добро или лошо планетите понякога умеят да ни предупреждават и за по-неприятните мигове, които се задават пред нас. Под влияние на ретроградния Меркурий някои зодиакални знаци ще бъдат изправени пред сериозни проблеми с половинката, които може да завършат дори с раздяла.Успокоителното е, че негативните му аспекти ще траят до 9-ти март, а от действията ни зависи дали ще им позволим да окажат толкова лошо влияние на връзката ни.

Телец

Напрежение в отношенията с половинката може да обтегне иначе спокойните нерви на Телците през март. Съществува голяма вероятност отношенията ви с партньора да бъдат сериозно обтегнати. Бъдете тактични и използвайте уменията си на дипломати, за да разсеете напрежението, когато усетите, че то завладява дома ви, съветват астролозите. Възможно е финансов проблем да стане повод за голям семеен конфликт, който да прерасне и в нещо по-сериозно. Ще е добре да планирате предварително паричните въпроси, защото по този начин повечето от тези проблеми може да бъдат решени. Телци, този месец семейната атмосфера зависи от вас и от вашите решения, така че бъдете разумни и подхождайте отговорно към дома си.

Дева

Деви, любовният ви хороскоп вижда конфликти сред обвързаните и семейните представители на знака през март. Ще се чувствате нервни и напрегнати у дома, особено когато и половинката ви е там, без дори да може да си обясните защо. Деви, вие сте сред зодиите, които държат на семейното огнище и рядко нещо може да ви прогони от вкъщи. Именно заради това „нещо“, което обтяга семейния въздух, обаче все по-често ще имате желание да сте с приятели навън, отколкото на дивана с чаша вино до любимия човек. Съветът ни е да се опитате да върнете пламъка в отношенията си, като си подарите нови емоции, организирате интересно пътуване или почивка. Нищо все още не е загубено като цяло, но помислете какво сте загубили и позабравили във връзката с половинката. И не забравяйте – понякога дребните камъчета обръщат колата.

Везни

Добре дошли в март, Везни! През изминалия месец отношенията с половинката ви бяха спокойни и без особено напрежение. Дотолкова спокойни, че като че ли позабравихте, че всяка връзка се нуждае от енергия, дори когато си мислите, че топлата вечеря и споделеното легло са ви в кърпа вързани. Именно тази ваша инертност може да е отчуждила партньора ви, който докато се прави на уморен пред вас, тайно си разменя съобщения с бившото гадже. За миг се опитайте да помислите за чувствата на отсрещната страна и най-вече за това дали не сте я пренебрегнали в последно време. Ще имате добри възможности за това в сряда, 4март, когато Меркурий навлиза в логичния Водолей и ви дава шанс за трезва преценка на ситуацията. Ако искате да съхраните връзката си, излезте от летаргията и се борете за хубавите неща в живота си.

Риби

Мили Риби, кога ще се научите да не се влюбвате така лесно и дори безотговорно? Може би мнозина от вас са усетили как искат да подарят сърцето си на човек, който са срещнали съвсем наскоро, но интуицията ви казва друго? Доверете й се, тя е ваша силна страна, а през този месец и звездите искат да ви подскажат, че правите грешка, опитвайки се да закрепите връзка, която не е подходящата за вас. Проблемът с вас е и най-големият ви подарък – влюбвате се толкова лесно, което ви дава криле, но и толкова често се разочаровате. Човекът, на когото възлагате надежди сега, не е вашият партньор, така че по-добре оставате пътищата ви да се разделят от само себе си и потърсете този, който е достоен за вас. Ще го намерите, бъдете сигурни.

Източник: Actualno

По публикацията работи: Ивайла Андонова

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Любопитно

Изяж или бъди изяден – мъж нахапал змия до смърт в Индия

Жертвата се превръща в нападател. 35-годишен железопътен работник в Индия нахапал змия до смърт, след…

преди 8 часа
  • България

„Избрах здравето пред успеха!“ – Илиян Антонов е диагностициран с рак

Илиян Антонов, най-големият талант в школата на ЦСКА София, е диагностициран с рак, съобщи той…

преди 9 часа
  • България

Температурите скорострелно се покачват – обявен е жълт код за цялата страна

Опасните горещини ни завладяват. Обявен е жълт код за цялата страна на 9-ти юли, утре,…

преди 9 часа
  • Здраве

Зачестяват положителните проби на ухапани от кърлежи за Лаймска болест

Ето за какво трябва да внимаваме при ухапванията от кърлежи и възможността да се заразим…

преди 9 часа
  • България

Пропадна алея в Морската градина във Врана

Една от алеите в Морската градина във Варна пропадна. Пътната настилка затъна с около 40-50…

преди 9 часа
  • Технологии

Първият в света мозъчен чип вече е поставен

Ако сте си мислели, че мозъчните чипове са много далеч от нас, тази статия е…

преди 10 часа