Близнаци: Не се фокусирайте върху проблемите

214

Овен
Днес общуването ще бъде доста емоционално и не е изключено някой да направи от мухата слон – вие или например партньорът/партньорката ви. Желанието ви да вършите само онова, което искате, може да не се хареса на човека до вас. Спортуването ще ви се отрази чудесно – и физически, и емоционално.

Телец
Днес ще си спестите някои тревоги, ако не се влияете прекалено от думите и постъпките на близките си хора, а се съсредоточите, следвате собствените си интереси и правите това, което желаете. Възможно е да приемете казаното от любимия човек твърде навътре и да си въобразите някои неща, които всъщност не отговарят на истината.

Близнаци
Денят е много подходящ да излезете извън рамките – най-вече извън своите собствени, и да направите нещо нетипично за вас. Не се фиксирайте върху проблемите, а търсете начин да разрешавате неблагоприятните ситуации. Може да се видите с приятели, разговорите с интересни хора ще ви подействат стимулиращо.

Рак
Днес много от вас ще имате желание да се грижите за хората около себе си и да им помагате с каквото можете. Подкрепата ви ще се окаже лекарството, от което ваш близък човек има нужда. И все пак не забравяйте да се грижите и за себе си, защото има риск после да обвините околните, че им давате прекалено много, а не получавате достатъчно в замяна.

Лъв
Днес общуването с приятели или участието в социално събитие ще ви ободри. Дори тези от вас, които имате лични проблеми, ще забравите за тях за малко, ако сте в приятна компания. Възможно е някой ваш познат да ви даде ценен съвет или благодарение на разговора да ви осени идея.

Дева
Днес до обяд не очаквайте да свършите кой знае какво – няма да сте особено продуктивни, а и всичко ще се получава по-трудно. Ако имате някаква работа, отложете я за следобед, най-добре – за следващата седмица. Любовните ви преживявания ще бъдат особено страстни през днешния ден.

Везни
Днес ще оползотворите добре деня, ако се възползвате от възможността да добиете нови впечатления. Ще ви подействат чудесно разговорите с непознати или посещението на места, на които не сте били. Ще се разбирате лесно с хората около себе си, освен ако някой не се опитва да ви налага собственото си мнение.

Скорпион
Днешният ден е чудесен за творчески занимания, но ще изправи взаимоотношенията ви пред доста предизвикателства. Колкото и да сдържате чувствата си и да искате никой да не разбира за тях, те ще излязат наяве. Не забравяйте, че потискането на емоциите води до депресия и болести – намерете начин да ги изразите.

Стрелец
През днешния ден еднообразието ще ви отегчава, затова много от вас ще търсите вълнуващи преживявания. Нищо чудно да научите нещо ново или да се запознаете с интересен човек. Хората около вас ще са по-емоционални, така че точно днес си спестявайте критиките и забележките, ако не искате да си навлечете излишни проблеми.

Козирог
Днес бъдете по-внимателни с хората около себе си. Ако се опитвате да ги разберете и да им окажете подкрепа, те ще ви бъдат благодарни, а и ще укрепите отношенията помежду си. В никакъв случай не критикувайте близък човек, защото ще реагира остро на думите ви.

Водолей
За да си прекарате добре днес, не са ви нужни други хора. Ако нямате компания, не страдайте – потърсете начин да си доставите удоволствия или потърсете развлечение. Някои от вас ще сте вдъхновени от нова идея и няма да имате търпение да я реализирате. Денят е много подходящ за пътуване.

Риби
По всяка вероятност днес доста уморителни за вас ще бъдат контактите с хора, дори да става дума за близките ви. Ще приемате навътре думите на другите и ще се обиждате лесно. Ако усетите, че се случва това, по-добре се утешете по някакъв начин, като се поглезите или направите нещо добро за себе си.

 

Източник: edna.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама