Маските свършват, хората взимат отчаяни мерки срещу коронавируса (СНИМКИ)

769

Отчаяните времена изискват отчаяни мерки за пътниците, които се опитват да предпазят от смъртоносния коронавирус – някои покриват главите си с пластмасови бутилки, сочи доклад.

Появиха се изображения на пътници на авиокомпании, които носят отрязани пластмасови бутилки като импровизирани космически каски, сред други импровизирани предмети, за да се защитят, тъй като смъртността се увеличи през последните седмици.

На летището е видяно семейство, покрито с пластмасови шишета, докато мъж е изобразен, носейки шлем на мотоциклет при полет от Шанхай до Пърт, Австралия.

Пътниците в полета от Китай съобщиха на The West Australian, че повечето от хората на борда носят поне маски за лице и че самолетът е дезинфекциран след пристигането си.

Една жена и нейното дете също бяха забелязани да се разхождат в метрото в Хонконг, докато носят на главите си пластмасови шишета.
В Китай хората са били предупредени, че ще им бъде забранен достъп до обществен транспорт, ако не носят маски за лице, съобщава The Sun.
По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама