Март носи пари и творчески подем на една от зодиите. Вижте коя

152

Март ще бъде стабилен и проспериращ период за представителите на зодия Скорпион, като това важи в особена степен в материален план. През първия месец на пролетта твърде прибързаните действия е малко вероятно да донесат успех, а напротив, могат да навредят. През този период се препоръчва да правите нещата бавно, да планирате всичко предварително и постепенно и систематично да постигате резултати.
Въпреки че може да се наложи да се сблъскате с неудобства и предизвикателства, ще знаете как да се справите с тях. Нетрадиционният подход към решаването на работните проблеми ще ви помогне да намерите най-краткия и лесен път към успеха. Вашите желания и илюзии могат да се сблъскат с реалността, в която трябва да живеете, като ще трябва да се адаптирате и да променяте плановете в движение. Не настоявайте да поправите нещо, което засега не е възможно да разрешите.
През по-голямата част от март Слънцето е разположено в петия дом на вашия хороскоп (развлечения, деца, любов, творчество), което означава, че акцентът ще падне върху тях, а работата остава на по-заден план. Ще постигнете най-голям успех в творчеството. За хората с творчески професии този месец ще бъде много успешен. Много Скорпиони ще могат да осигурят приходи от талантите си.
Спомнете си през месеца за вашите близки хора, особено за тези, с които по някаква причина сте загубили връзка във времето. Това може да са стари приятели, бивши колеги от работата, с които в момента не общувате. Няма да е излишно да се сетите за тях и да им се обадите, да проверите как са и може би да си уговорите среща. Но трябва да бъдете по-внимателни с избора на нови приятели, да изпитате приятелството първо с времето, преди да се доверите.

Източник: woman.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама