Дупнишка работилничка за наркотици (СНИМКИ)

439

Добре оборудвана работилница за производство и разпространение на наркотични вещества разкриха криминалисти от РУ Дупница, съобщава МВР. 

Процесуално-следствените действия са осъществени вчера в частен имот в с. Крайници. От имота са иззети таблетираща машина, 5.110 кг кетамин,134 г амфетамин, приспособление за обработка на съставките, прекурсори, везна. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.

Снимки: МВР

До разкриването на работилницата и лицата, занимаващи се с наркодейността, се е стигнало след работа на криминалистите около година.

С полицейска заповед за 24 часа са задържани собствениците на имота – брат /23 г./ и сестра/31 г/. Специализираните полицейски действия са осъществени под прякото
ръководство на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, както и работата по започнатото досъдебно производство по случая, която продължава.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама