Борисов обяви спешните мерки срещу коронавируса в страната ни

375

„Нищо не може да ни опази по-добре от дисциплината. Хората които се връщат от рискови места, да запазят 14-дневен карантинен период“, това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на извънредното заседание на Съвета по сигурността, свикано заради коронавируса.

„Болниците ще изпратят доктори, за да може да се направят всички мерки, които в тази ситуация могат да се вземат. Поддържаме мерки с всички държави, наблюдаваме ситуацията, съобщи премиерът, цитиран от 24 часа.

„Болниците ще изпратят доктори, за да може да се направят всички мерки, които в тази ситуация могат да се вземат. Поддържаме мерки с всички държави, наблюдаваме ситуацията, съобщи премиерът.

„За да звучи експертно, в щаба, който сформираме, влизат ген. Мутафчийски, секретарят на МВР, шефът на Гранична полиция, държавният инспектор, министерствата на външните работи и на здравеопазването“, заяви още Борисов.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама