Ивана показа порасналата си дъщеря (СНИМКИ)

1146

Ивана показа порасналата си дъщеря в социалните мрежи, за да ѝ честити рождения ден.

„Честит Рожден Ден, Теди! Днес повече от всякога се чувствам щастлива и благодарна на Бог, че точно ти си моето момиченце! Искам само да си здрава! Прави живота си интересен и забавен, независимо от „правилните“ или „грешни“ избори. Аз съм с теб! Обичам те, мама”, написа изпълнителката вчера, а днес благодари за стотиците честитки и благопожелания, информират от woman.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Dimitrova (@teodora.vd) on

Наследничката на певицата завърши режисура и е гордостта на Ивана, която не спира да я хвали, че всичко е постигнала сама. 27-годишната брюнетка стана обект на болните амбиции на майка си преди години, защото родителката искала да я види юристка. Теди обаче била наясно, че не е за адвокат, но въпреки това решила да угоди на майка си и записала режисура и право едновременно. Това я докарало на ръба на изтощението и тя избрала изкуството.

 

View this post on Instagram

 

Birthday girl🙊🦄 #27

A post shared by Teodora Dimitrova (@teodora.vd) on

 Теодора е единственото дете на изпълнителката от съпруга ѝ Валентин, с когото тя се раздели отдавна. Ивана, която напоследък влезе в топ форма, след като дълги години водеше борба с килограмите, е като по-голяма сестра на щерката, категорични са фенове на пайнерката, видели снимката на двете. Певицата рядко показва подробности за личния си живот, затова снимката с дъщеря ѝ се превърна в събитие.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама