Астроном: Коронавирусът е дошъл от Космоса

605

Коронавирусът, който взе над 1800 жертви в Китай, е извънземен. Това твърди астрономът Чандра Викрамасинге от Бъкингамския астробиологичен център, съобщава Hiddentruth.site, цитиран от ПИК.

Според британския учен, който е от индийски произход, вирусът 2019-nCoV, предизвикал най-страшната епидемия през последното десетилетие, е дошъл от Космоса. Прелетял е милиарди километри докато тупне в провинция Хубей. Идва с метеорит, твърди Викрамасинге.

Преди да бъде съобщено за заразата в Ухан, над град Сонджиян, в китайската провинция Дзилин, прелетяла голяма огнена топка (б.а. метеорит). Тя описала сложна траектория и опасният патоген вероятно се е разпръснал в атмосферата.

Според Чандра Викрамасинге вероятно епидемията не е започнала в Дзилин, а в Хубей, защото преди метеоритът да падне, се е „освободил“ от част от „товара“ си. Теорията си британският учен е публикувал в научното списание „The Lancet“.
Астрономът твърди, че можело да минат 1-2 години, докато всичките вируси от небето паднат в провинция Хубей.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

                                                      *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама