Стрелец: Каквото и да е, следвайте своите инстинкти

277

Телец: Ще привлечете нечие внимание.

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на широко, но едновременно с това ще бъдете готови за водене на приятна и задушевна беседа. Ако имате нещо да казвате, за да установите или подобрите усещането за близост помежду ви, направете го без колебание. Днес е най-подходящото време за подобни крачки.

Близнаци
Красотата може да бъде намерена на различни места и затова не се опитвайте непрекъснато на мястото на лошото да сложите доброто. Дайте си сметка за всичко, което Ви разстройва. Нима и там няма нещо, което да представлява някаква ценност? Потърсете какво може да вземете със себе си, продължавайки своето пътешествие. Задръжте онази връзка, урок или мисъл която в даден момент предизвиква у Вас някакъв дискомфорт, защото именно те в бъдеще ще се окажат най-полезни.

Рак
Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв
В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева
Сложна ще бъде борбата на Вашия любим човек днес , със стереотипите, които сте си изградили, и с които няма да искате да се разделите дори и за всичките съкровища на света. А може пък и да не можете… Но нима те са Ви по—скъпи от Вашата втора половинка и отношенията и с нея?…

Везни
Много комфортен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойде на помощ (което, за съжаление, е твърде вероятно). Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен за Вас човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион
Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, кариера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец
Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог
През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей
През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигнете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби
Възможни са проблеми в личните отношения, като не е изключена сериозна караница с любимия човек. Освен това, жизненият Ви потенциал е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите сложните и уморителни дейности, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, извършени с последни сили, няма да Ви бъдат от полза. Няма да успеете да реализирате някои замислени проекти, ако се опитвате да действате самостоятелно. Затова потърсете съюзник, с чиято помощ много неща ще станат възможни. Финансовата ситуация „върви” към по-добро.

Източник: lamqta.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама