Откриха предложение за брак в Google Maps (СНИМКИ)

Снимка: Pixabay

Бъдещият младоженец не подозирал, че предложението му ще се види от сателит

Необичайно предложение за брак, изорано в германска нива в провинция Хесен и четимо само от въздуха, беше засечено от сателитната функция Google maps на популярната интернет търсачка, предава ДПА, цитирана от  Нова.

Потребителите на мрежата могат да видят гигантския надпис „Willst du mich heiraten?“. На немски изречението означава „Би ли се омъжила за мен?“ и е дело на Щефен Шварц, предаде БТА. Той е местен фермер, който миналата година направил надписа в нивата си с помощта на редосеялка. Неговият кум му помогнал да програмира селскостопанската машина, така че тя да не пуска царевични семена, където трябвало да се появят буквите. Те били с големина 100 на 200 метра.

„Не мислех, че предложението ми ще се вижда от сателитната функция на Google maps“, коментира Шварц. Той разбрал за появата му от своя леля, живеещауща в Канада, която се натъкнала на надписа.

Снимка: Google Maps

След това той накарал уж случайно годеницата си да облети с дрон нивата му. Така тя разбрала за предложението и казала „Да“. Сватбата е планирана за юни.

Работил по публикацията: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама